Nieuwe stands in de Foodhallen

comments 2
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail to someone

Goed nieuws voor iedereen die graag met enige regelmaat in de Foodhallen komt. Er zijn weer 2 nieuwe stands om te ontdekken!

Ruim 2 jaar geleden hadden de eigenaren van De Foodhallen geen idee dat het zo hot zou worden. Geinspireerd door hun reizen, leek het concept van een food markt misschien een groot risisco, maar het was een instant succes. Het gevaar zit hem er natuurlijk in dat als je niet varieert, je de locals op een gegeven moment niet meer weet te trekken. Dat moeten ook zij gedacht hebben. Zo nu en dan vindt er een flinke wisseling van de wacht plaats.

Nieuwe food stands in de Foodhallen.

PITA Amsterdam

Pita’s maken we ook met enige regelmaat thuis, maar naar aanleiding van mijn ervaring bij PITA Amsterdam, besef ik dat ik op het saus gebied nog wel wat kan leren. De harissa saus is echt zo lekker. Helaas was er vandaag geen kalf, dus hebben we alleen de kip variant kunnen proeven. De kip was wat droog, maar dat maakte de saus meer dan goed. Aanrader!

nieuwe-stands-in-de-foodhallen-pita-amsterdam

Yoghurt Barn

De Yoghurt Barn kennen we natuurlijk allemaal uit De Pijp. Maar sinds kort hebben ze dus ook een stand in de Foodhallen. We kozen voor 2 verschillende specials. De mini koos welke topping we namen, volop koekjes en frambozen. Volle buik en voldaan naar huis.

nieuwe-stands-in-de-foodhallen-yoghurt-barn

Below some of the stands that Deepa discovered the end of last year! Read the whole blog HERE.

Taqueria Lima West.

 

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with s3 preset

You had me at “corn tortilla.”

Renato’s

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with s3 preset

 

GREAT FOR VEGETARIANS: FENTO AND PADRON

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with s2 preset

Fento by Hilary Eats

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with s3 preset

Padron

DECENT, BUT NOT THE MOST EXCITING: GUNTHER’S

Processed with Snapseed. Processed with VSCO with s3 preset

 

WAIT AND SEE: MONSIEUR BABA

 

de-foodhallen-monsieur-baba-papadum-and-couscous-bites

 

2 Comments

  1. Ik wil nog steeds zo graag naar de Foodhallen! Ik ben er gewoon nog nooit geweest…. Jammer dat de kip droog was, dat is toch zonde! Al ziet het er wel heel lekker uit. En Yoghurt Barn is altijd goed! Malou x

    • Hey Malou, dan is het de hoogste tijd en er is keuze zat zoals je kan zien!

Geef een reactie